Read sample
Read

H.C. Andersens juleeventyr

Her har du en samling af den legendariske danske forfatter H.C. Andersens mest vidunderlige juleeventyr, som du kan lade dig opsluge af i den kolde og mørke, men hyggelige juletid. Det er over hundrede år siden, eventyrene blev skrevet, men de er stadig relevante. De handler om emner, alle kan forholde sig til, såsom kærlighed, venskab, forvandling, forgængelighed og kampen mellem det gode og onde. Der er tale om verdenslitteratur for både børn og voksne. Genopdag dine favoritter blandt H.C. Andersens juleeventyr eller introducer forfatterskabet for yngre læsere i højtidsdagene.

Denne bog rummer følgende eventyr: "Den standhaftige tinsoldat", "Det gamle egetræs sidste drøm", "Grantræet", "Isjomfruen", "Nissen hos spækhøkeren", "Nissen og madamen", "Snedronningen", "Snemanden" og "Tolv med posten"
Hans Christian Andersen (1805-1875) er en af Danmarks højst elskede forfattere og velsagtens den mest kendte dansker i verden. Han var en af de førende kulturpersonligheder inden for den danske guldalder og udmærkede sig inden for både poesi, kunsteventyr, romaner og papirklip. H.C. Andersen er født i Odense, hvor der er oprettet et museum til ære for ham.
3,74  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages37 Sider
Publish date13 Jan 2020
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726379549