Read sample
Read

Godset på månen

Det er efterhånden mange år, siden Hendrik von Ungaus morbror måtte sælge sin gård i Sverige og flytte tilbage til Tyskland. Nu har Hendrik endelig fået råd til at købe den gamle slægtsgård tilbage, men livet på landet bliver ikke ren idyl. For selvom Hendrik taler svensk næsten uden accent, og alle på egnen ved, hvem han er, så bliver det svært for ham at finde sig til rette blandt svenskerne.

"Det er skrevet af en poet, en jæger, en vandrer og eventyrer, og af alle oplevelser har det fået sødme, rigdom og gæring som lagret, ædel vin." – Aalborg Amtstidende

"Det er ægte og sand kunst, gjort uden mange ord, men alligevel således, at personerne står lysende og klare." – Aarhus Stiftstidende Den dansk-svenske forfatter Aage Madelung (1872-1949) levede et spændende og omskifteligt liv. Han blev født i Skåne og voksede op i både Danmark og Sverige. Som forretningsmand rejste han i Rusland i årene op til den første russiske revolution i 1905, og under første verdenskrig var han krigskorrespondent. Aage Madelung står bag en lang række romaner, noveller og krigsbøger.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages283 Sider
Publish date02 Jan 2020
Languagedan
ISBN epub9788726262599