About the author

James Brendan Patterson (born March 22, 1947) is an American author and philanthropist. Among his works are the Alex Cross, Michael Bennett, Women's Murder Club, Maximum Ride, Daniel X, NYPD Red, Witch and Wizard, and Private series, as well as many stand-alone thrillers, non-fiction and romance novels. His books have sold more than 300 million copies and he was the first person to sell 1 million e-books. In 2016, Patterson topped Forbes's list of highest-paid authors for the third consecutive year, with an income of $95 million. His total income over a decade is estimated at $700 million.

In November 2015, Patterson received the Literarian Award from the National Book Foundation, which cited him as a "passionate campaigner to make books and reading a national priority. A generous supporter of universities, teachers colleges, independent bookstores, school libraries, and college students, Patterson has donated millions of dollars in grants and scholarships with the purpose of encouraging Americans of all ages to read more books."

Listen to sample
Listen

Murhatalo: Osa 4

Ocean Drive 7 on uljas, miljoonien arvoinen rantatalo rikkaassa Hamptonsissa. Talon jyhkeä, goottilaistyylinen julkisivu kätkee kuitenkin sisälleen kammottavan menneisyyden: talossa on tapahtunut useita raakoja murhia, joita ei ole koskaan ratkaistu. Hylättyä, autiota ja huhujen mukaan kirottua taloa kutsutaan Murhataloksi, ja paikalliset kiertävät sen kaukaa.

Newyorkilainen rikostutkija Jenna Murphy vietti lapsuutensa kesät Hamptonsissa, muttei ole käynyt alueella lapsuusvuosien jälkeen. Kun Jenna siirtyy poliisiksi Hamptonsiin, hollywoodilainen kykyagentti ja tämän rakastajatar löydetään murhattuina autiosta Murhatalosta.

Raa’at murhat käynnistävät tapahtumaketjun, jonka keskiöön Jenna joutuu. Jennan on pantava oma henkensä peliin paljastaakseen totuuden – ennen kuin Murhatalo vaatii lisää uhreja.

"Murhatalo" on täynnä tapahtumia ja käänteitä – ei ole ihme, että James Patterson on maailman myydyin trillerikirjailija. Teos on hyytävän jännittävä ja koukuttava tarina murhista, rahasta ja kostosta. James Pattersonin kirjoja on myyty 300 miljoonaa kappaletta, ja hänellä on enemmän bestseller-listojen ykköstiloja kuin kenelläkään muulla kirjailijalla. Aikuisille tarkoitettujen romaanien lisäksi Patterson on kirjoittanut useita kirjoja nuorille lukijoille. Hän myös kampanjoi lasten lukuharrastuksen puolesta. Patterson asuu Floridassa perheensä kanssa. rnrnDavid Ellis on Illinoisin vetoomustuomioistuimen tuomari ja yhdeksän romaanin kirjoittaja. Hänen teoksiaan ovat muun muassa "Line of Vision", josta hän sai Edgar Allan Poe -palkinnon, sekä "The Hidden Man", josta hän oli vuonna 2009 Los Angeles Times Book Prize -palkinnon ehdokkaana.rn
2,83  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date14 Nov 2019
Published bySAGA Egmont
Languagefin
ISBN audio9788726260694