Read sample
Read

Op- eller nedrustning?

"Den dag to hære kan udslette hinanden på et sekund, vil alle civiliserede nationer vige tilbage fra krig i rædsel." – Sådan sagde den svenske våbenfabrikant Alfred Nobel til en fredskongres i 1892.
Det skulle vise sig, at han fik ret, for op gennem det 20. århundrede bredte rædslen sig i stigende tempo blandt verdens befolkning. Statsledere i både øst og vest erkendte, at en atomkrig ikke ville kunne vindes. Alligevel fortsatte oprustningen, for det er en dybt rodfæstet tanke blandt supermagternes ledere, at man er nødt til at forberede krigen for at sikre freden.
I denne bog kan du læse om atombomben og dens historie, om atomkrig, våbenkapløb, fredsbevægelser og nedrustningsaftaler. Lone Kühlmann (f. 1945) er journalist, forfatter, debattør og foredragsholder. Hun har blandt andet været ansat som journalist og studievært på DR, været chefredaktør på "Alt for Damerne" og bestredet flere tillids- og bestyrelsesposter. Lone Kühlmann er forfatter til en lang række biografier og debatbøger.
3,74  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages50 Sider
Publish date10 Feb 2020
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726086881