Read sample
Read

Egne jeg så

"Det er strålende solskin på denne dag, da tsaren og hans kejserinde skal komme til Paris. Byen er tidligere vågen end sædvanligt. Festglæden har gnedet søvnen ud af parisernes øjne, og en leende, pludrende mængde fylder gaderne.

Øverst på toppen af Champs-Elysées ligger Triumfbuen med en uhyre, guldfrynset trikolore smældende i den friske vind. Cykler, automobiler, beskedne drosker, diplomaters, ministres og generalers elegante vogne ruller af sted ud til kejsermodtagelsen."

Franz von Jessen tager os med til nogle af de største begivenheder i starten af det tyvende århundrede, som han selv var vidne til. Vi er med, når tsaren kommer til Paris, vi kommer med til overdådige kirkefester i Rom samt til Balkan, Spanien og Korfu. Franz von Jessen (1870-1949) var en dansk journalist, redaktør og forfatter. Han arbejdede for en lang række danske dagblade og var korrespondent i Grækenland, Frankrig, Vestindien, Rusland, Kina og på Balkan. Franz von Jessen udgav både skønlitteratur, rejseskildringer, erindringer og reportager på både dansk og fransk.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages242 Sider
Publish date01 Jan 2020
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726258103