Read sample
Read

Derfor hopper jeg

Bevægende, tankevækkende og fuldkommen unik bog skrevet af en 13-årig japansk autistisk dreng, der har taget den vestlige verden med storm og toppet de engelske og amerikanske bestsellerlister.

Hvorfor hopper du? Hvorfor gør du ikke det, du får besked på? Er det sandt, at I ikke bryder jer om at blive rørt ved? Kunne du tænke dig at være ’normal’?
Det er bare en lille håndfuld af de spørgsmål, som den autistiske dreng Naoki Higashida giver svar på. I små, fine kapitler kommer han omkring en lang række fællestræk for mennesker med autisme og giver dermed læseren et enestående indblik i det autistiske barns tankeverden. Mest bemærkelsesværdigt er måske den livsvisdom, fantasi, humor og empati, som lyser ud af hver en sætning og gør op med den gængse opfattelse.
Den engelske forfatter David Mitchell, der med sin japanske kone har oversat bogen til engelsk og udbredt den i Vesten, har skrevet et bevægende forord, hvori han bl.a. skriver: "Det var, som om vores egen søn for første gang talte til os og forklarede os, hvad der foregår inde i hans hoved."
16,10  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages
Publish date02 Apr 2014
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN epub9788763833400