Listen to sample
Listen

Uklízeč 3: Bunda

Bertram se bojí jít na policii a říct jim, co našel v ukradené bundě, protože ho hledají za krádeže a on se chce vyhnout obvinění. Jeden večer se opilý pokusí dát policii anonymní tip, ale nikdo mu nevěří. Když Bertram později přijde na to, že je jeho matka v nebezpečí, snaží se ji varovat; ona ho ale nebere vážně. Bertram ji začne sledovat a zjistí, že se schází s nějakým neznámým mužem.
Když ji Bertram konfrontuje, matka se nejdřív zdráhá, ale pak přizná, že je to je její přítel, se kterým se chce odstěhovat a začít nový život. Bertram se rozhodne sehnat jeho adresu, vloupat se k němu a prozkoumat, kdo to vlastně je. Při prohledávání mužových věcí narazí na celou řadu falešných pasů a fotografii muže v bundě, kterou ukradl v restauraci.

Uklízeč je šestidílné kriminální drama. Inger Gammelgaard Madsen (1960) je dánská autorka. Inger Gammelgaard Madsen je původně grafická designérka. Jejím debutem byla v roce 2008 kriminální novela „Dukkebarnet". Je autorkou několika knih z kriminálního prostředí. Mimo jiné napsala „Drab efter begæring" (2009), „Slangers gift" (2014), „Dommer og bøddel" (2015) a „Blodregn" (2016).
3,35  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date03 Jan 2020
Published bySAGA Egmont
Languagecze
ISBN audio9788726229066