Read sample
Read

Nørdrejsen

13-årige Nikolaj er med sin far på legetøjsmesse. Umiddelbart noget af det mest nørdede, han kan forestille sig, men hans mor synes, han skal komme lidt mere ud, så han ikke sidder på sit værelse og gamer hele tiden.
På messen er alle nørderne vilde med 80-legetøjet Space Lords, ikke mindst supersamleren Luke, hvis samling får alle til at måbe.
Luke viser sig at være en rigtig flink fyr, og han inviterer Nikolaj og hans far med hjem, så de kan se hele hans samling. Men mens faren og Luke er optaget af at snakke, snuser Nikolaj rundt i huset og opdager en vild hemmelighed ... en hemmelighed, der forklarer, hvordan Lukes samling kan være så perfekt.
Snart er Nikolaj og hans far på et hæsblæsende eventyr med tidsrejse, tossede legetøjssamlere og en tre meter høj robot. Og de får hjælp af Lukes datter, den kreative og geniale Lucia, som inspirerer Nikolaj til at være mere end bare en gamingzombie. Jonas Wilmann (f. 1979) er en dansk forfatter, der primært beskæftiger sig med horror og dyster fantasi. Han har skrevet en lang række bøger siden 2009, blandt andet "Frygt-filerne", der vandt årets horrorudgivelse i 2012.
6,31  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages100 Sider
Publish date31 Jan 2020
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726415445