Mine forældre er skilt

Samtalebog til børn i alderen 4 til 10 år

Hvordan kan vi som forældre tale med vores børn om alt det, der følger med en skilsmisse?

Med afsæt i 10 farverige og udtryksfulde illustrationer - som balancerer imellem det svære felt for børn i forbindelse med et familiebrud og en mere positiv vinkel at tale ud fra - bliver det måske nemmere at indlede dialogen med barnet.

Ved hver illustration er børneperspektivet i forbindelse med de 10 temaer ultrakort beskrevet. Blandt andet omkring barnets loyalitet, skyldfølelse, mulige forældrekonflikter, hverdagen, barnets tanker, følelser og spørgsmål.

Som støtte til samtalen med barnet gives forslag til åbne eller afgrænsede spørgsmål ved alle illustrationerne.

Dette simple dialogværktøj er nemt og ligetil og udviklet til børn mellem 4 og 10 år. Fagpersoner, som arbejder med børn, kan også med fordel gøre brug af Mine forældre er skilt.

Vi ved, at børn gør sig mange tanker og har mange følelser og bekymringer, som vi voksne ofte slet ikke har fantasi til at forestille os, og vi ved også, at børnene ofte bærer rundt på dem alene.

Hjælp børnene med at få talt om, hvordan verden ser ud fra barnets perspektiv! Børn er ofte gode til at sætte ord på - når bare de får tiden, nærværet og nogle gode spørgsmål ... 
16,10  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages52
Publish date27 Feb 2020
Published byCozy Press
Languagedan
ISBN print9788797166505