Download pdf
Download sample

Organisationsteorier

Moderne, symbolske og postmoderne perspektiver

Organisationsteorier er oversat fra 4. udgave af den engelske Organization Theory, der gennem årene er blevet internationalt anerkendt som en af de førende lærebøger på området. Mary Jo Hatch giver et komplet billede af organisationsteoriens landskab og historie. Bogen er kendt for sit udgangspunkt i tre dominerende perspektiver: det moderne, det symbolske og det postmoderne, som giver læseren et godt redskab til at forstå og positionere sig i forskellige teorier.

Mary Jo Hatch er kendt for sin pædagogiske formidling og præsenterer altid teorierne med praktisk anvendelighed for øje. Læseren bliver konstant engageret via casestudier og eksempler. Blandt andet indeholder bogen et helt nyt kapitel om organisationsidentitet baseret på en stor undersøgelse af Carlsberg.

Mary Jo Hatch, ph.d., er C. Coleman McGehee Eminent Scholars Research Professoremeritus ved University of Virginia. Herudover har hun været tilknyttet en række universiteter i hele verden som gæsteforsker. Hun har publiceret i blandt andet Harvard Business Review, Academy of Management Review, European Journal of Marketing og Organization. I 2011 modtog hun Distinguished Educator Award fra Academy of Managements Organization and Management Theory-afdeling.
52,84  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages550
Publish date23 Jan 2020
Published byDjøf Forlag
Languagedan
ISBN print9788757441857
ISBN pdf9788771984224