Read sample
Read

Sund kost og gode vaner

det skal være nemt at leve sundt

Medierne er fyldt med sundhedsråd, som ofte kan virke modstridende og omfattende at følge. Med udgangspunkt i forfatterens egne erfaringer giver denne bog lettilgængelige og anvendelige råd om sund kost og levevis og opskrifter på nemme hverdagsretter med grøntsager som hovedingrediens. Det er en inspirations- og brugsbog med mange gode råd om kost- og livsstilsvaner, der nemt kan anvendes i dagligdagen med henblik på at opnå en større grad af sundhed og velvære. Bogen kommer blandt andet rundt om emner som alkohol, bevægelse, digitale vaner, emballage, hudpleje, kosttilskud, søvn og hvile og giver en gennemgang af en række fødevarers sundhedsfordele og anvendelsesmuligheder. Der er konkrete kostråd til dagens måltider og nemme og enkle opskrifter med mange af de nævnte fødevarer som ingredienser.       

Uddrag af bogen 
Her var en kostretning med kendte råvarer, som var nem at følge og inkorporere i min daglige kost, og som siges at sænke risikoen for mange livsstilssygdomme og kroppens aldringsproces. Det er råvarer som grøntsager, bær, fede fisk, fuldkorn, krydderier og nødder, som ens kost skal bestå af på daglig basis. Pludselig var mit fokus ikke på at spise mad, jeg ikke tog på af, men på mad, der var god for min krop og mit velbefindende. Det handlede ikke længere om kalorier, men om næringsstoffer og energi til kroppen. Jo mere jeg satte mig ind i kosten og den levevis, som fulgte med, jo mere inspireret blev jeg og fik hen ad vejen ændret min kost og hverdag, så det passede til mig og gav mig et større velbefindende.           

Om forfatteren 
Gitte Bach Lund er uddannet engelsk-tysk korrespondent og arbejder som selvstændig oversætter og korrekturlæser. Sund kost og levevis er sammen med læsning hendes store interesse. På Instagram-profilen @godebogeroggronneretter giver hun flere tips til sunde retter og omtaler bøger, hun har læst. Dette er hendes første bogudgivelse.
12,07  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages124
Publish date10 Feb 2020
Languagedan
ISBN print9788772186474
ISBN epub9788772188744