Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Glemmer du ...

Den 25-årige Bertha fra Hellerup er flamboyant og charmerende, og hun bevæger sig ubesværet og uimponeret i alle miljøer – fra en kostald i Himmerland til d’Angleterre i København.    
Bertha kaster sig nysgerrigt ind i opklaringen af det første mord begået under et besøg hos søsteren Ellis, gift med en landlæge i Himmerland. Endnu et mord begås, og uden at tage nogen som helst hensyn til sig selv involverer Bertha sig stadig dybere i sagen. Inden hun ser sig om, er hun midt i begivenhedernes centrum i en sag, der trækker uhyggelige tråde tilbage til besættelsestiden.   
Glemmer du … er en kriminalroman i bedste Agatha Christie-stil, der med kærlighed og indlevelse skildrer en række menneskeskæbner i halvtredsernes Danmark.       

Uddrag af bogen 
Gæsten trak en pistol frem og pegede på ham.    
Han gav sig til at le, gik tættere og langede aggressivt ud efter pistolen.    
Et skud gik af.    
Det ramte hans skulder og sendte ham skrigende baglæns og ind i bordet. Det væltede. Han rullede jamrende ned på gulvet, mens tulipanløget sprang op og rullede hen ad jorden. Han stirrede benægtende på pistolen og på gæsten, der langsomt kom nærmere.    
Endnu et skud ramte hans brystkasse.     
Så lå han stille. Så op i bjælkerne.    
Morderen trådte hen ved siden af liget. Affyrede et skud midt i ansigtet, samlede tulipanløgene op og gik.           

Om forfatteren 
Pia Grandjean Odderskov er født 1963 og uddannet lægesekretær. Debuterede som 44-årig. Medstifter og formand for Ordkraft 2010/11. Formand for Limfjordsegnens Litteratur Samvirke 2009/2019. Bestyrelsesmedlem og moderator på Litteraturfestival Ord i Nord. Foredragsholder. Underviser. Historienørd.
20,12  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages258
Publish date16 Mar 2020
Languagedan
ISBN print9788772187914
ISBN epub9788772189123
ISBN audio9788772372211