Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Panterens øje

Panterens øje var blot en myte i starten. Den siges at rumme store kræfter. Cassie er en ung magiker, der føler sig forbundet til stenen i halskæden, og da der en nat vises et tegn på himlen, begynder spørgsmål om Cassies fortid at dukke op: Hvem er Den Gamle, og hvad vil han? Hvem er det, der har holdt øje med hende i al den tid? Og hvad har tegnet på himlen med Cassie at gøre? Med hjælp fra sine nærmeste går det snart op for Cassie, at de svar, hun har søgt så længe, har været tættere på, end hun troede. Og med disse svar er intet længere det samme som før.         

Uddrag af bogen 
Hun havde altid været fascineret af sine øjne, den eneste med sådan en farve. Lilla øjne. De havde ganske rigtig samme farve som hendes ring, men det var ikke noget, hun havde tænkt over. Ikke før Arune fortalte om hendes forældre og om, hvordan hendes bedstefar Nico næsten havde mistet hele sin familie på nær den datter, der var rejst. Hendes mor var efter sigende den eneste, der var rejst efter familien, blev sindssyg, og siden var hun aldrig vendt tilbage.    
Cassie vidste ikke, hvorfor hendes øjne havde samme farve som ringen, men hun kunne ikke lade være med at føle sig forbundet til den.           

Om forfatteren 
Trine Tvede (f. 1994) læser til pædagog. Hun er aspirerende forfatter, og Panterens øje er hendes debut.
12,07  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages96
Publish date10 Feb 2020
Languagedan
ISBN print9788772187211
ISBN epub9788772188591
ISBN audio9788772373690