BROK

Om at håndtere dårlige ting på en god måde

BROK: Om at håndtere dårlige ting på en god måde  

Alt for længe er tid og energi blevet spildt på skyggefænomenet brok, denne særlige måde at beklage sig på, som alle kan forholde sig til, men som er så svær at få hold på.  

Med sin tredje bog tager Storm Stensgaard atter fat på det moderne samfunds mange udfordringer og forstyrrelser. Denne gang er det brok, som kommer under kærlig behandling. Hvad er brok egentlig for noget, hvor kommer det fra, og hvad kan vi stille op med det? Hvordan undgår vi at ramme de forkerte med vores brok, og hvordan undgår vi selv at blive ramt?  

Lige såvel som brok kan være en uudtømmelig kilde til frustrationer, lige såvel kan en større brokforståelse hjælpe os til at blive mere nysgerrige og glade, bedre til at kritisere og modtage kritik, bedre til at kende og rumme os selv og hinanden. Mindre og bedre brok kan ligefrem øge den sociale kapital og evnen til demokratisk debat, men også til fredelig sameksistens – i familier, på arbejdspladser og blandt venner. 

Bogens kerne er en opstilling af en række forskellige former for brok, en broktypologi. Læseren udstyres med praktiske redskaber og et udgangspunkt for at gøre det, som det hele handler om, nemlig at trække brokken frem i lyset.  

Tag med på skattejagt i brokkens univers. Her er guld at vinde.

’12 Broktyper som behandles i bogen: Fællesskabsbrok – Heltebrok – Bebrejdelsesbrok – Klynkebrok – Bekymringsbrok – Afreaktionsbrok – Magtbrok – Vanebrok – Bagbrok – Opmærksomhedsbrok – Kryptobrok - Indre brok
25,06  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages176
Publish date21 Feb 2020
Published byForkant
Languagedan
ISBN print9788799610297