Read sample
Read

Nudging

Slip madens magt

Hvordan får karamelpapir os til at spise mindre slik, hvordan påvirker nyt køkkendesign vores indtag af mad, og hvordan øges motionlysten, når vi kører bil iført løbetøj. Det sker alt sammen, når vi bruger NUDGING-værktøjer. NUDGING er en veldokumenteret metode, der kan påvirke mennesker til at foretage bestemte valg, men uden at man fratages det frie valg. Ved at ændre på miljøet omkring spisningen kan vi gøre den sunde løsning til den nemme og oplagte løsning. Metoden går i korthed ud på at lære, hvordan man nænsomt guider sig selv i den sunde retning. Bogen giver en lang række tips til NUDGING i hjemmet, på jobbet, i fritiden, og når man køber ind. Ved at ændre på madens omgivelser nudger man sig selv til at spise mindre, vælge sundere og sætte den søde tand skatmat.

Lotte Juul Madsen er uddannet klinisk diætist og har desuden en uddannelse som coach indenfor kognitiv psykologi. Lotte har over en årrække specialiseret sig i behandling af overvægt med fokus på at ændre adfærd og bryde vaner. Lotte har 16 års erfaring med diætbehandling af overvægt, diabetes og andre livsstilssygdomme. Lotte er aktuelt ansat på Køge sygehus og er tidligere medforfatter på kogebogen til diabetesbørn ”Fra pizza til popcorn”.

Stine Junge Albrechtsen er uddannet klinisk diætist. Stine arbejder primært med overvægt, livsstilsændring og tarmsygdomme og vejleder i egen klinik, Guided by Stine. Stine er medforfatter på flere bøger bl.a. bøgerne “Low FODMAP diet – giver ro i maven”, “Gastric Bypass – inspiration til livet og maden efter operationen” sammen med Den Skaldede Kok, “Tab 12 kilo på 12 uger” med Henrik Duer samt en bog om madpakker “Superhelten og Prinsessen på ærten spiser også madpakker”. Desuden medvirker Stine som TV-diætist på DK4 bl.a. i samarbejde med den skaldede kok. Se mere på www.guidedbystine.dk
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages208
Publish date04 Nov 2015
Published byMuusmann Forlag
Languagedan
ISBN print9788793314191
ISBN epub9788793867659