Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook
EngDan

Den lille guide til Crowdlending

Buy printed book
31,82 USD
Crowdlending er en ny måde at få sine penge til at blive til flere på. Gennem en online platform låner vi penge ud til andre der har brug for et lån. De betaler en rente til os løbende ligesom vi får hele indskuddet tilbage på et aftalt tidspunkt.
Det er en passiv investeringsform, som har til formål at skabe et fast, løbende afkast. Den lille guide til Crowdlending giver dig den nødvendige viden, som gør det let at kaste sig ud i pengeudlån.
I denne bog får du en grundig og lettilgængelig indføring i emnet crowdlending. Bogen introducerer dig for lånemarkedet, og giver svar på alle de gængse spørgsmål vedrørende risikostyring, skat, valg af investeringsplatform og meget mere.  

Om forfatteren:
Bogen er skrevet af Rasmus Firla-Holme der er ivrig investor, foredragsholder og blogger. Den lille guide til Crowdlending svarer på de mange spørgsmål, han har indsamlet fra såvel begyndere som erfarne investorer og formår derfor at giver dig den nødvendige viden, som gør det let for dig at prøve kræfter med crowdlending.
Edition1
Printed pages187
Publish date2019-Jan-02
Published byForlaget Penge
Languagedan
Isbn print9788797098189
Write your own book
Automatic layout. Keep 85% of revenues.
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now