Read sample
Read

Overskud! Til familie, fritid og forbrug gennem hele livet

I Overskud! forklarer økonomisk ekspert Karsten Engmann Jensen, hvordan du sparer flest penge uden at bruge alt for meget tid på at tænke over din økonomi.

Bogen er bygget op over et livsforløb og kan læses fra ende til anden, men du kan også nøjes med at læse de kapitler, der er relevante for dig i din nuværende livssituation.

Overskud! er en personlig og meget ærlig bog, som trækker på forfatterens egne erfaringer. Og som viser, hvor vanskeligt det kan være at planlægge langsigtet, da livet ofte tager en uventet drejning. I sidste ende handler det om, hvordan netop du ønsker at leve dit liv.

Karsten Engmann Jensen har arbejdet som økonom i Danmarks Nationalbank, Udenrigsministeriet samt som cheføkonom i Institut for Konjunkturanalyse. Han har skrevet for Dagbladet Børsen, hvor han beskæftigede sig med såvel dansk som international økonomi, ligesom han i en årrække fulgte den økonomiske politik på Christiansborg på allernærmeste hold.

Udover dette har Karsten holdt en lang række foredrag om dansk økonomi, valutakurspolitik, aktier, boligøkonomi, og ikke mindst hvad du stiller op med din privatøkonomi. Som tidligere lektor på Københavns Universitet og Handelsskolen, CBS har han således opnået en omfattende erfaring med at forklare komplekse økonomiske problemstillinger, både for folk med stor politisk og økonomisk indsigt og for den almindeligt interesserede.
25,64  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages232 Sider
Publish date15 Apr 2016
Languagedan
ISBN epub9788750046318