Download pdf
Download sample

Erstatningsansvarsloven

Med kommentarer

Erstatningsansvarsloven med kommentarer foreligger nu i en ny og gennemrevideret udgave. Værket er skrevet af tre af landets førende erstatningsretlige eksperter: kommitteret, adjungeret professor Jens Møller, advokat Michael S. Wiisbye og advokat Karsten Høj.

Siden 6. udgave er loven blevet ændret ikke mindre end 12 gange på en række centrale områder, herunder bl.a. reglerne om tortgodtgørelse, reglerne om godtgørelse til efterladte ved dødsfald, reglerne om tabt arbejdsfortjeneste samt ændringer som følge af ny forældelseslov. Der er desuden fremkommet flere end tusinde nye centrale afgørelser, der alle er grundigt behandlet.

Værket indeholder omfattende registre, som gør bogen til et yderst anvendeligt og lettilgængeligt opslagsværk.

Om bogens forfattere
Jens Møller er kommitteret (og tidligere direktør) hos Folketingets Ombudsmand samt adjungeret professor ved Københavns Universitet.

Michael S. Wiisbye er advokat (H) og partner hos Nielsen Nørager. Michael har i mere end 30 år arbejdet med erstatningsret og forsikringsret.

Karsten Høj er advokat (H) og partner hos Elmer Advokater. Karsten har i 30 år været advokat for skadelidte i personskadesager og har ført et stort antal retssager.
211,35  EUR
Buy printed book
 
Edition7
Printed pages1100
Publish date27 May 2020
Published byDJØF FORLAG
Languagedan
ISBN print9788757409772
ISBN pdf9788771984194