Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Spioner, hemmelige koder og mystiske skrifter

Siden urtiden har mennesket søgt efter sandheden – eller forsøgt at skjule den. Allerede for 11.500 år siden udskar folk i Vestsibirien mærkelige symboler i et stykke lærketræ. Tegnene tolkes af forskere som historiens første hemmelige kode. Vi vil formentlig aldrig gennemskue, hvilket budskab, tegnene rummer, men arkæologerne har ikke tænkt sig at give op. Trangen til at løse gåder og afdække sandheden ligger nemlig dybt i os mennesker.
Samme trang får spioner til at risikere livet for et indblik i fjendens hemmeligheder og har i over 100 år drevet forskere til forsøg på at få mening ud af den ulæselige middelalderbog Voynich-manuskriptet. Og trangen får både amatører og forskere til at sætte spørgsmålstegn ved selv vedtagne sandheder som Shakespeares eksistens. Dette er historien om gådefulde spioner, hemmelige koder og mystiske skrifter, som fik os til at grave et spadestik dybere.
God fornøjelse. Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.
6,31  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages120 Sider
Publish date03 Jun 2020
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726380439
ISBN audio9788726381429