Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Kuninkaallinen morsian

Kaino, tottelevainen ja uskomattoman ihastuttava prinsessa Zosina on Lützelsteinin arkkiherttua Ferdinandin vanhin tytär. Prinsessa suhtautuu vastahakoisesti isänsä päätökseen naittaa hänet naapurivaltakunnan Dórsian kuningas Gyórynille. Arkkiherttua perustelee päätöstään sillä, että avioliiton myötä maat solmivat keskenään allianssin ja pystyvät paremmin puolustautumaan Saksan keisarikuntaa vastaan.
Tullessaan valtiovierailulle Dórsiaan ystävällinen, komea ja erittäin huomaavainen prinssi ottaa vastaan prinsessan. Prinssi on täydellinen vastakohta Zosinan tulevalle aviopuolisolle kuningas Gyórgylle, joka on hiukan huonomaineinen, villi ja epämiellyttävä.
Prinsessan on kuitenkin maansa etujen puolesta hyväksyttävä elämä ilman rakkautta – mutta kuningas syrjäytetään dramaattisten tapahtumien seurauksena, ja toivo todellisesta rakkaudesta elpyy uudelleen eloon prinsessan sydämessä.
Barbara Cartland (1901–2000) on vuosisadan tuotteliaimpia kirjailijoita. Cartlandin tuotantoon kuuluu yli 650 romanttista teosta. Hänen kirjojaan on käännetty 38 eri kielelle ja niitä on myyty yli miljardi kappaletta. Barbara Cartland on epäilemättä yksi maailman suurimmista rakkausromaanien tekijöistä.
4,76  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages190 Sider
Publish date01 Jun 2020
Published bySAGA Egmont
Languagefin
ISBN epub9788711852491
ISBN audio9788726403602