Read sample
Read

Helsingør og omegn

"Helsingørs naturskønne beliggenhed ved sundet og den henrivende omegn har gjort den til et almindeligt valfartssted for turister og landliggere; såvel syd som nord for byen ligger nu det ene badepensionat ved siden af det andet, og den for kort tid siden anlagte Hornbækbane, der vel nok er Danmarks smukkeste jernbanelinje, vil sikkert årligt forøge antallet."

Hvilke seværdigheder skulle man se som turist i Helsingør og omegn i slutningen af det nittende århundrede? Hvor var de skønneste naturoplevelser, og hvad er historien bag Kronborg Slot, som danner bagtæppe for William Shakespeares "Hamlet"?

Den lille rejseguide fra 1897 beskriver Helsingørs mest besøgte museer og bygningsværker og de smukkeste naturområder. Det er både interessant at se, hvad der har ændret sig siden dengang, men også hvor mange af de samme ting der stadig i dag trækker turister til. Rejseguiden er skrevet af en lang række forskellige forfattere, der tilsammen gør bogen til en alsidig og fyldestgørende beskrivelse af området.
3,74  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages44 Sider
Publish date10 Jun 2020
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726450682