Read sample
Read

Jeg vil gøre alt for dig

"I går var jeg matros på en norsk båd med søfartsbog, pas med navn, hjemsted og signalement: øjne, blå. Hår, blond. Højde over middel. Særlige kendetegn: tatoveret tro, håb og kærlighed på venstre underarm.
I dag har jeg mistet kontakten med det velordnede samfund. Jeg er hvem som helst. Rømt fra Nordmanden, uden papirer, står jeg i den situation selv at kunne bestemme, hvad jeg vil hedde, ja omtrent hvem jeg vil være."

Da Jan beslutter sig for at forlade det skib, han arbejder på, siger han både farvel til sit gamle liv og sin gamle identitet. Det er forløsende. Nu kan han frit vælge, hvad han vil med sit liv, hvor han vil hen, og hvem han vil være. Men det er også utrygt. Han forlader alt det velkendte, og er pludselig alene og sårbar i verden. Hvad fremtiden og havet bringer for Jan, må man læse historien for at få at vide. Børge Mikkelsen (f. 1909) har skrevet adskillige bøger om søfart og eksotiske eventyr. Disse historier er inspireret af hans mange personlige oplevelser som eventyrer på de syv verdenshave, og hans serie om den unge sømand Jørn Havbo har vækket begejstring blandt unge over hele landet. Ligesom sine romankarakterer har Børge Mikkelsen flere gange sat livet på spil, men han er altid sluppet heldigt ud af de prekære situationer. Han er blevet tildelt Redningsmedaljen for de mange gange, han har reddet menneskeliv. Mikkelsens romaner bliver blot endnu mere spændende, når man tænker på, hvor mange af de heftige situationer, der er baseret på hans egne oplevelser som eventyrer.
12,75  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages122 Sider
Publish date03 Jun 2020
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788711487006