Read sample
Read

Susikoira Roi ja vaihto-oppilas

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa – ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan.

Tomin, Roin ja heidän ystävänsä Soikkelin elämä nyrjähtää paikoiltaan, kun amerikkalainen vaihto-oppilas Debbie muuttaa Soikkelin kotitaloon. Kaikki eivät kuitenkaan ole Debbiestä yhtä innoissaan. Pahamaineiset Jakosen veljekset alkavat kiusata Debbietä – ja Tomi, Roi ja Soikkeli päättävät rientää apuun.

"Susikoira Roi ja vaihto-oppilas" on Jorma Kurvisen vauhdikas nuorisoromaani vuodelta 1997. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla. Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.
4,76  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages159 Sider
Publish date05 Jun 2020
Published bySAGA Egmont
Languagefin
ISBN epub9788726357127