Read sample
Read
Listen to sample
Listen

De dristigste missioner

Slaget er vundet, fjenden er drevet på flugt, og alt ånder atter ro. Sådan tænker mange generaler – men tit tager de fejl.
Korps af specialtrænede soldater sørger krigen igennem for, at fjenden aldrig får fred. Kommandoenhederne slår til hvor som helst: En tysk general bliver kidnappet midt på Kreta. Faldskærmstropper befrier Benito Mussolini fra hans fængsel på en bjergtop. Og britiske enheder sprænger fabrikkerne i en norsk provinsby i luften og berøver Tyskland råstoffer til industrien.
Samtidig duellerer krigens parter på list, som når nazisterne forsøger at undergrave Englands økonomi med falske sedler, eller Stalins mesterspion narrer fjenden.
Bind 14 af EN VERDEN I KRIG tager med på krigens dristigste missioner. Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.
3,74  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages44 Sider
Publish date03 Jun 2020
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726380798
ISBN audio9788726381061