Read sample
Read

Lad os dø to gange

Lad os dø to gange er en fortælling om en kvindes rejse gennem et krigshærget land samt sin egen psyke. En fortælling om had og kærlighed, brødre og søstre, den smukke ondskab og menneskets trang til at bestemme over andre. Om at leve eller gøre sit bedste, og om hjernens magtspil. Om en virkelighed, der er svær at forstå, og en fantasi, der ikke giver mening. Om lysten til det utænkelige og valg i umulige situationer. Om at slukke gnisten i et menneske, miste troen og forsvinde.

Uddrag af bogen 
Jeg sveder og fryser, men glemmer aldrig virkeligheden. Mine drømme tager over og giver kroppen en pause. Jeg vil ikke mere. Jeg har det så dårligt. Bare lad mig tage hjem. Jeg vil hjem til der, hvor min far sad på tagryggen. Lænet op ad skorstenen og flagede med hammer og segl. Jeg vil se solen danse med flaget. Jeg vil se smilet, der for altid er stivnet i en grimasse under jorden.           

Om forfatteren 
Anna-Gro Kudsk Graubæk (f. 1992) har en baggrund inden for studier i Indianske sprog og kulturer samt landbrug. Hun driver nu et lille landbrug ved siden af serviceøkonomistudiet. 
13,68  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages108
Publish date18 May 2020
Languagedan
ISBN print9788772187983
ISBN epub9788772370415