Read sample
Read

Månegudinden

Storm 
Efter at David har været til overnatning, er Storm og Sam igen på arbejde i Slummen. De skal tjekke et forladt svineslagteri, men de er ikke de eneste, der går rundt mellem de tomme bokse. Snart finder Storm sig selv i Laburidia sammen med vampyrer og adskilt fra Caisters teknologi med en evig trussel hængende over hovedet.   

Nirvana  
Efter tabet af sin store kærlighed og deres fælles søn kæmper blodsudgydelsens gudinde mod det store afsavn. Samtidig klager vampyrerne over manglen på blod, og hendes far, guden Tartaros, kræver, at hun skal bibringe den ateistiske varulv Storm en tiltrængt tro. Selv ønsker Nirvana kun en ting, nemlig ægte kærlighed.       

Uddrag af bogen 
Han sad med skeen i hånden og prøvede at beholde væsken på den, men hans hånd rystede så voldsomt, at suppen skvulpede rundt i skålen. Det, der havde været på skeen, dryppede ned i skødet på ham. Han skar ansigt. Vi så, hvad der var på vej, og krummede en tå, da han lagde skeen fra sig. Vi krummede den næste, da han løftede skålen op mod munden. 
 ”Det vover De ikke.” Vredt flåede Vi skålen ud af hænderne på ham og satte den hårdt fra Os på gulvet, så suppen skvulpede over. Etargo krympede sig og trak skuldrene op som en pryglet hund. 
 ”Hvis De insisterer på at spise som hund, behandler Vi Dem som en hund,” sagde Vi og pegede på skålen. 
”Deres Excellence.” Hans stemme lød bedende og var på nippet til at knække over. ”Jeg bønfalder Dem. Jeg kan ikke.”

Om forfatteren 
Emilie Sandbye kæmper i hverdagen mod fire typer angst, ADHD, epilepsi og et stærkt nedsat syn. Det har givet mange bump på vejen mod forfatterdrømmen. I 2015 startede hun på South Gate Society the Creative School of Writing. I serien om Storm Etargo er tidligere udkommet De nyfødte og Slummens facetter.
20,93  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages322
Publish date15 Jun 2020
Languagedan
ISBN print9788772188157
ISBN epub9788772371382