Grøn af misundelse

og andre fortællinger om det moderne menneskeliv

Grøn af misundelse består af 24 fortællinger om det moderne menneskeliv. Evolutionspsykolog Jill Byrnit skriver om misundelse, perfektionisme, kærlighed, forandringshysteri, drømme og længsler i sin skildring af, hvordan vi ofte render rundt, som hunden efter sin egen hale. Mens vi leder efter svaret på livets udfordringer eller på opskriften til de andres lykkelige liv.

Med humor og varme skildrer Jill, hvordan vi fanges i krydsfeltet mellem vores følelser og instinkter og nogle nutidige modernitetskrav, som intet i den menneskelige udviklingshistorie for alvor har kunnet forberede os på. Det kan være vanskeligt at vide, om vi skal fortvivles eller more os. Men vi kan i hvert fald undre os over den måde, vi som moderne menneskedyr kommunikerer, lever, elsker og strides.  

Jill Byrnit er psykolog, ph.d. og har arbejdet som forsker i komparativ psykologi, blandt andet på University of California, Los Angeles. Jill fungerer i dag som ekspert og videnskabsformidler på tv og radio og har senest medvirket i tv-serien ”Manipulator”. Herudover er Jill forfatter, foredragsholder og fast klummeskriver på Berlingske.
20,12  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages144
Publish date09 Jun 2020
Languagedan
ISBN print9788792644107