Book language:
Danish
English
German
All other languages
Book format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook
EngDan

Forhandling af it-aftaler – Hvordan man forstår og forhandler med teknologileverandører

Buy printed book
35,36 USD
Der er meget på spil når it-aftaler forhandles. Forhandlingerne er komplekse og ofte er der en udtalt „informations-asymmetri“ mellem kunden og leverandøren. I denne bog giver en af landets mest erfarne forhandlingsrådgivere, Henrik Zangenberg, en praktisk guide til hvordan du får succes med din it-forhandling.  

DU FÅR:
- En indføring I forhandlingens grundbegreber og basal forhandlingsteori
- En indføring I it-forhandlingens særlige elementerEn trin-for-trin guide til at udarbejde en forhandlingsstrategi 
- En guide til håndtering af ubehagelige situationer og besværlige personer
- Detaljeret gennemgang af hvordan du går til fire aftaletyper: driftsaftalen, vedligeholdelsesaftalen, softwareaftalen og udviklingsaftalen  

Forhandling af it-aftaler er på en række områder anderledes end mange andre forhandlinger, og det er vigtigt at kende disse særlige områder, før man sætter sig ved forhand- lingsbordet. I denne bog får du en generel guide til forhandling og fokus på de områder, der er specielle for it-forhandlingen. 

OM FORFATTEREN:
Henrik Zangenberg er en af landets mest erfarne forhandlingsrådgivere. De seneste 25 år har han hjulpet en lang række af de største virksomheder og offentlige organisationer i Danmark, Sverige og Norge med forhandling af komplekse it-aftaler, og han har undervist over 500 kursister siden han i 2008 stiftede Zangenberg & Com- pany. Virksomhedsgruppen omfatter i dag desuden benchmarkvirksomheden Zangen- berg Analytics og researchvirksomheden Quarterly Analytics, der publicerer data og research, der kan anvendes i forhandlinger med it-leverandører.
Edition1
Printed pages160
Publish date2020-Mar-16
Languagedan
Isbn print9788797198605
Write your own book
Automatic layout. Keep 85% of revenues.
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now