Read sample
Read
Download pdf
Download sample

Det uundgåelige

12 teknologiske drivkræfter som skaber fremtiden

I denne fascinerende bog guider Kevin Kelly, en af klodens mest visionære teknologi-guruer, os igennem de 12 teknologiske drivkræfter der kommer til at forme de næste 30 år af vores tilværelse. Det er en revolution af måden vi køber, arbejder, lærer og kommunikerer med hinanden.

Ved tidligt at forstå og inkorporere disse kræfter i vores tilværelse, firmaer, strategier og handlingsplaner, vil det blive nemmere at udnytte mulighederne i de 12 drivkræfter: at blive til, at give forstand, at strømme, at screene, at give adgang, at dele, at filtrere, at remixe, at interagere, at spore, at spørge og at begynde.

Kevin Kelly, Founding Executive Editor af Wired Magazine, er en af verdens førende teknologiske tænkere og forfatter til nogle af verden mest sælgende bøger om vores digitale tidsalder, herunder New Rules for the New Economy, Out of Control og What Technology Wants.

Bogen anbefales til alle som ønsker at arbejde proaktivt med de forbedringer som de teknologiske kræfter tilbyder i den nye verden. Det er ifølge Kelly ikke længere et spørgsmål om konkurrencemæssig fordele, men derimod konkurrencemæssig nødvendighed. Kevin Kelly opsigtsvækkende pointe er: at meget af det som vil ske i løbet af de næste 30 år er uundgåeligt, fordi den teknologiske juggernaut er i ustoppelig bevægelse og vi gør klogt i udnytte mulighederne. I bogen præsenteres et optimistisk road map til en ny fremtid der inkluderer ændringer som on-demand økonomi samt kunstig intelligens indeholdt i produktionen af varer og tjenesteydelser. Alt sammen skabt på grund af sw 12 uundgåelige og accelererende teknologiske kræfter. De massive forandringer der er på vej ind i vores liv nu – virtual reality i hjemmet, adgangssamfundet, kunstig intelligens i alting og meget mere – alle kan forstås på baggrund af 12 teknologiske drivkræfter.

En dybt tankevækkende og provokerende bog, der viser os en optimistisk vej til fremtiden.
32,10  EUR
Buy printed book
 
10,74  EUR
Pdf & Epub
Incl. streaming access
Edition1
Printed pages427
Publish date15 Nov 2016
Published byForlaget Libris
Languagedan
ISBN print9788778537904
ISBN pdf9788778537911
ISBN epub9788778537928