About the author

Nima Pour er redaktør og forfatter hos Libris Digimental, med ansvar for dækningen af nyheder indenfor IT og teknologisk udvikling. Som forfatter har Nima stået for forlagets nyere udgivelser om Apple og Android, såsom Få mere ud af din iPhone - iOS 10, Få mere ud af Mac – macOS Sierra, Android tablet – Marshmallow 6.0 og Få mere ud af din Android Smartphone.

Nima læser Informationsvidenskab på Københavns Universitet, og han er derudover meget interesseret i digitale medier og fremtidsteknologi. Nima er født i 1994 og bosiddende i København.

Foto af Frederic Smith

Read sample
Read

Smartphone

Få mere ud af din mobiltelefon - Android 6.0 Marshmallow

Din smartphone kan mere, end de fleste tror. Udover at være en telefon med alle de sædvanlige funktioner som opkald og sms er den også en lommecomputer, som du kan bruge til at surfe på nettet, tjekke dine mails, tage billeder og redigere dem, sætte alarmer og meget mere.

Vi gennemgår alt fra opsætning af din telefon til hvordan din Android smartphone betjenes. Vi ser også på, hvordan du beskytter dine personlige oplysninger.


Lær også hvordan du smartest håndterer beskeder, e-mails, musik og fotos samt får styr på backup og synkronisering.


Gennem let forståelige vejledninger lærer du smarte genveje og funktioner at kende, så du ikke spilder tid på omveje og frustrationer. Titlen er baseret på Samsung-smartphones, men kan med fordel bruges af alle Android-enheder.
4,29  EUR
Pdf & Epub
Incl. streaming access
Edition1
Printed pages96
Publish date17 Feb 2017
Published byForlaget Libris
Languagedan
ISBN print9788778538635