About the author

 

Annemarie Kirk har mange års erfaring med digital forretningsudvikling, og har været med til at drive digitaliseringsprocesser i en række store og mellemstore danske virksomheder, blandt andet Berlingske Media og Huset Markedsføring.

Hun holder ofte foredrag, ikke mindst om udviklingen på det mobile og sociale område. Derudover er hun både en engageret netværker og passioneret globetrotter.

Annemarie er født i Nyborg i 1975, og bosiddende i København.

LinkedIn – Job & karriereudvikling på nettet er Annemaries første udgivelse.

Read sample
Read

LinkedIn - Job og Karriereudvikling på nettet

LinkedIn er det professionelle netværk for alle der interesserer sig for deres karriere.LinkedIn er blevet omdrejningspunktet for det professionelle netværk. Hvor man typisk dyrker sine private forbindelser, venner og familie på Facebook, er LinkedIn stedet hvor man dyrker og styrker sit professionelle netværk.Har du en profil på LinkedIn som du ikke rigtigt er kommet i gang med at bruge, så får du i hæftet her et godt indblik i alle de mange funktioner, som du bør bruge for at få det fulde udbytte af dit netværk og få det bedste ud af din profil.Har du endnu ikke en profil på LinkedIn, så har du her chancen for at få oprettet en professionel profil, få sat indstillingerne rigtigt og komme i gang med at styrke dit professionelle netværk.
4,29  EUR
Pdf & Epub
Incl. streaming access
Edition1
Printed pages0
Publish date28 Jan 2013
Published byForlaget Libris
Languagedan
ISBN print9788778532398