Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Joulumuistoja

On eräs hyinen joulukuun alun ilta Edinburghissa. Kesken jouluvalmistelujen Betty Stewart ja Duncan Fleming kohtaavat toisensa kadun vilinässä, ja he jäävät kertomaan verrattomimpia joulumuistojaan. Kotona Bettyä odottavat Isoäiti ja Rose lämpimän iltateen äärellä. Isoäidin joulutarina kaukaa vuosien takaa saa molemmat tytöt liikutuksen partaalle ja odottava, lämmin tunne valtaa kaikkien sydämet.

Joulumuistoja on kokoelma kertomuksia Bettyn maailmasta. Teos kattaa tarinat Eräs kirje, Joulumuistoja, Uudenvuodenaatto Fort Williamissa, Uusi vuosi New Yorkissa ja Cathyn tarina.

Joulumuistoja on neljäs teos mukaansatempaavassa Betty-sarjassa, jossa on vaikutteita L. M. Montgomeryn, Louisa May Alcottin ja Mary Marckin klassikkoina tunnetuista tyttökirjoista. Kaisa Ikola (nyk. Viitala) (s. 1974) on suomalainen historiantutkija ja kirjailija. Ikola on kirjoittanut erityisesti lasten- ja nuortenromaaneja, joista ensimmäisen hän julkaisi ollessaan 13-vuotias. Ikolan rakastetuimpiin teoksiin kuuluu hulvaton Hullu luokka –sarja.
4,76  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages134 Sider
Publish date22 Jul 2020
Published bySAGA Egmont
Languagefin
ISBN epub9788726482461
ISBN audio9788726804102