Listen to sample
Listen
Download pdf
Download sample

Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt - Sådan finder du din første bestyrelsespost

I bogen gør Laura Vilsbæk op med det stereotype billede af, at der primært er plads til Jens’er i jakkesæt i de danske SMV-bestyrelser. Hendes ærinde er, at billedet skal nuanceres, og bestyrelsesarbejdet afmystificeres, så der kan komme mange flere forskellige profiler i spil de danske bestyrelser. Til gavn for virksomhedernes vækst, innovation og udvikling. 

Under 4% af alle bestyrelsesposter besættes ved åbne opslag, så der er brug for nye måder at blive bragt i spil på - og det ”andet”giver bogen en masse helt konkrete bud på.

Bogen er et nyt bidrag til debatten om den massive homogenitet i de danske bestyrelser. Forfatteren sætter lys på mulighederne i de små og mellemstore virksomheder, som udgør 99% af alle danske virksomheder, og er dermed et alternativ til mediebilledet, der som oftest behandler bestyrelsesarbejdet i C20.

Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog og henvender sig til dem, der står på spring til en bestyrelsespost, men kan med fordel også læses af direktører, ejerledere og bestyrelsesledere i de danske SMV’ere som et input til, hvordan de kan finde nye bestyrelsesprofiler.

Hvert kapitel indeholder helt konkrete hvorfor-vente-gør-det-her-allerede-nu-tips, som læseren med fordel kan gå i gang med, mens bogen læses - og når den er læst, så er man ganske langt i det forarbejde, der skal til for at komme i betragtning til en bestyrelsespost.

Om forfatteren
Laura Vilsbæk arbejder i en række bestyrelser og advisory boards og har selv en helt anden profil end det gængse bestyrelsesmedlem. Laura har desuden bloggen nyibestyrelsen.dk, hvor flere tusinde bestyrelsesinteresserede følger med.
21,72  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages146
Publish date11 Aug 2020
Published byVILSBOOK
Languagedan
ISBN print9788797222201
ISBN pdf9788797222225
ISBN audio9788797222249