Lad facaderne falde

Lad facaderne falde er en samling af udvalgte digte skrevet af psykolog og forfatter Ann-Jeanett Foldager. 

Lad facaderne falde løfter læseren ind i en bevidsthed om menneskets facader. 
Hvem er du inderst inde? Hvad har ægte værdi? 

Igennem digtsamlingen tilbydes læseren nye syn på identitet, værdifuldhed og autenticitet, og der er fokus på sameksistens med naturen. De nøje valgte ord og formen, hvorpå digtene er opstillet, giver en tydelig markering af det, som forfatteren inviterer læseren til at tænke over – herunder også spørgsmål som hvordan smerte kan være en læremester i livet? 

Digtsamlingen udfordrer det, der traditionelt set beskrives som smukt og rigtigt, og der inviteres til det mere uperfekte, sårbare, naturlige og inderlige – med kant og uden filter. 

Digtsamlingen er suppleret af unikke naturfotografier, hvis æstetik er værd at gå på opdagelse i. 

Budskabet i digtsamlingen står stærkt frem som en inspiration til et autentisk og naturligt liv – og værdien i at være ét med naturen. 

Bæredygtig FCS-certificeret papir og tryk.  

Om forfatteren
Ann-Jeanett Foldager, f. 1987. Som menneske er Ann-Jeanett Foldager inspireret af det naturlige, sansende og foranderlige i verden.I sit forfatterskab kombinerer Ann-Jeanett Foldager sit arbejde med menneskekundskab & livets smerte, sin uddannelse til psykolog (cand.psych.aut.), sine erfaringer fra det levede liv, og sit forhold til naturen.
Ann-Jeanetts forfatterskab giver læseren en mulighed for at blive nysgerrige på, hvordan vores inderste natur kan blive integreret i måden, hvorpå vi lever vores liv, og hendes tilgang er at vise andre dele af mennesket og livet, end det der er umiddelbart tilgængeligt.
Ann-Jeanett Foldager er også forfatter til bogen ”Livet er Mit – en bog om Dimensional Bevidsthed”, der udkom i 2012.

En moderne digtsamling med kant, inspiration og værdi.
17,36  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages108
Publish date20 Jun 2020
Published byVÆR
Languagedan
ISBN print9788797197103