Lov om forvaltere af alternative investeringsfonde mv.

Kommenteret FAIF-bog

Et unikt opslagsværk til alle, der arbejder med alternative investeringer

Lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. implementerer Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/61/EU af 8. juni 2011 og trådte i kraft 22. juli 2013. Loven regulerer forvaltere, der skal søge om tilladelse, henholdsvis forvaltere, som alene skal registreres hos Finanstilsynet. Loven indeholder bl.a. krav om risikostyring, rapportering, gennemsigtighed, depositar, værdiansættelse, organisation, aflønning mv. og det tilsyn med forvalterne, som udøves af Finanstilsynet. I tilknytning til reglerne er der vedtaget diverse forordningstekster og bekendtgørelser, der er direkte gældende.  

Hensigten med denne lovkommentar er at give alle, der arbejder med alternative investeringer et opslagsværk, der kan bruges i det daglige arbejde med reglerne. Den komplekse regulering på området er samlet i kommentaren, så de enkelte bestemmelser giver overblik over såvel de danske lovforarbejder som relevant EU-lovgivning, særligt forordningstekster, herunder den omfattende niveau II-regulering. Kommentaren inddrager desuden spørgsmål og svar udgivet af henholdsvis ESMA og Finanstilsynet samt praksis på området i det omfang der findes sådan.  

Målgruppe

Denne lovkommentar henvender sig til advokater, revisorer, øvrige rådgivere, virksomhedsjurister og andre praktikere, der arbejder med alternative investeringer.

227,05  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages750
Publish date26 Jun 2020
Languagedan
ISBN print9788761941770