Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Pigen i papirkurven

Pigen i papirkurven indeholder 15 erotiske historier, der oprindeligt blev skrevet som små godnathistorier. Historierne indeholder ting, som vi kan opleve i vores almindelige hverdag, hvor vi færdes, det kan være hjemme, på job eller til fest. Tanken med bogen er, at man indimellem selv skal huske at krydre sin hverdag med noget, man godt kan lide, så hverdagen ikke går hen og bliver grå og trist, når ikke alt er, som man gerne vil have, at det skal være. I bogen sker der ting, som nok ikke ret mange af os kaster os ud i det virkelige liv, og de forbliver i vores fantasi og vores drømme, men jeg tillader mig at slippe mine små historier ud på papiret, så andre kan læse mine små skøre, sjove og lidt frække historier. Måske kan jeg få gang i jeres fantasier og drømme.         

Uddrag af bogen 
Han ser meget alvorlig ud i ansigtet, han kører min skjorte ud over mine arme og lader også den falde på gulvet, hvor vi er. Jeg tager mine hænder og sætter dem på hans kinder. Og han løfter hovedet lidt op, og jeg kysser ham på munden. Vi kysser lidt, og jeg kan mærke hans fingre på mine skuldre, og at han kører mine bh-stropper ud over mine skuldre. Enhver berøring giver mig gåsehud over hele kroppen. Det er vanvittigt, hvordan jeg reagerer lige nu. Og han tænder en ild inde i mig, som kun han kan slukke. Han kys bliver legende, og han småbider mig i læberne. Og han begynder at kysse min hals, mine skuldre, der hvor min bh-strop har siddet lige over min bh.            

Om forfatteren 
Anita Christensen er født, opvokset og bosat i en lille nordjysk by. Hun begyndte at skrive i 2004 for at komme af med de frustrationer, som tilværelsen giver, når man skal have et liv til at fungere med to handicappede børn.
20,93  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages316
Publish date06 Jul 2020
Languagedan
ISBN print9788772188355
ISBN epub9788772371597
ISBN audio9788728203712