Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Rautaruukin mysteeri

Bergforsin Rautaruukin sulattamoon pestataan uusi työntekijä, Jussi Hillo. Rehellisestä ulkokuoresta huolimatta Hillolla on salaisuuksia ja viekkaita suunnitelmia. Hillo päättää anastaa työntekijöiden palkat, ja sitä varten hänen on surmattava mestari Andersson.

Mestari Anderssonin katoaminen herättää ruukissa suurta ihmetystä, ja lopulta tapausta tutkimaan kutsutaan nimismies. Nimismies ei onnistu selvittämään tapausta, mutta 17-vuotiaat Yrjö ja Niilo eivät luovuta. He jatkavat tutkimuksia ja kutsuvat apuun komisario Erik Korven.

Kekseliäässä salapoliisiromaanissa lukija pääsee seuraamaan rikosmysteerin kehittymistä sekä konnan että salapoliisin näkökulmasta. Mukaansatempaava romaani sopii sekä aikuisille että nuorille.
Kaarlo Arvid Erho (1905‒1967) aloitti kirjallisen uransa kirjoittamalla sotatarinoita, ja myöhemmin hän siirtyi salapoliisitarinoihin. Hän toimi myös toimittajana ja teatteriohjaajana. Kirjoittaessaan näytelmiä ja nuortenkirjoja Erho käytti myös salanimiä Kalle Rae ja Erik Karlsson.
4,76  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages153 Sider
Publish date12 Aug 2020
Published bySAGA Egmont
Languagefin
ISBN epub9788726349702
ISBN audio9788726581454