Read sample
Read

Koivurannan Grace

Koivurannan Grace Fleming täyttää pian kolmetoista vuotta ja on mielestään kyllin vanha tekemään mitä tahtoo. Hajamielinen ja hyväntahtoinen Grace seuraa tarkkaavaisesti suuren sisaruskatraansa tekemisiä. Heistä isosisko Faith on tunnettu lempeydestään mutta jotain salamyhkäistä on tekeillä.

Isoveli, rakas ja voittamaton Stuart, on iskenyt silmänsä naapurin Fannyyn mutta herättää pahennusta niin Fort Williamissa kuin aina Amerikan mantereella asti. Onnistuuko Koivurannan Flemingien kääntää vastoinkäymiset ja rakkaushuolet iloksi? Entä saako päiväkirjan aloittanut Grace viimein toivomaansa aikuismaista kohtelua?

Koivurannan Grace on yhdeksäs teos mukaansatempaavassa Betty-sarjassa, jossa on vaikutteita L. M. Montgomeryn, Louisa May Alcottin ja Mary Marckin klassikkoina tunnetuista tyttökirjoista. Kaisa Ikola (nyk. Viitala) (s. 1974) on suomalainen historiantutkija ja kirjailija. Ikola on kirjoittanut erityisesti lasten- ja nuortenromaaneja, joista ensimmäisen hän julkaisi ollessaan 13-vuotias. Ikolan rakastetuimpiin teoksiin kuuluu hulvaton Hullu luokka –sarja.
6,70  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages1055 Sider
Publish date12 Aug 2020
Published bySAGA Egmont
Languagefin
ISBN epub9788726482485