Ferie på 4 poter

Har du lyst til at opleve Danmark sammen med din bedste ven, hunden, så har du fået fingrene i den helt rigtige bog. Her finder du mange gode forslag til ture, hvor både du og hunden kan få en dejlig oplevelse.

Maria Helleberg, som især er kendt for sine fantastiske, historiske romaner, har på sine mange forfatterturnéer og researchrejser - sammen med sin westi, Holger - samlet inspiration til denne spændende og anderledes turguide. De har besøgt både dyreparker, frilandsmuseer, slotte, herregårde og klostre med omkringliggende parker og boet på diverse hundevenlige hoteller.

I bogen finder man - ud over malende beskrivelser af en række hundevenlige seværdigheder og hoteller i Danmark - informationer om, hvordan man finder derhen, hvornår der er åbent, og hvad reglerne for hunden er. Samtidig mærker man det historiske vingesus, når Maria Helleberg på sin sædvanlige, veloplagte måde fortæller om historien og menneskene bag de ofte meget gamle bygninger og haver, samt humoren og kærligheden til hunden, når hun fortæller små anekdoter om Holgers oplevelser i diverse dyreparker og middelalderborge. Og selv om man ikke har hund, kan man stadig få rigtig meget glæde af bogen. ”I mere end tyve år har jeg forsøgt at holde ferie med hund. Denne bog er resultatet af jagt på hundeskove, levende museer og rare hoteller. Det hele findes jo derude, og alt er selvafprøvet.

Idéen med denne bog er faktisk dobbelt - alt det, som morer hunde, og hvor hunde må komme med, plejer også at være en succes hos livlige børn, der let bliver utålmodige. Så af gode grunde er her ikke mange opskrifter på ture gennem etruskiske samlinger og kunstmuseer, men desto mere udendørs historie og sammensmeltning af natur og kultur.” (Maria)

14,09  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages197
Publish date02 Jan 2011
Published byForlaget Tro-fast
Languagedan
ISBN print9788790828561