Lovsamling 2020 - Formueret

Formueret omfatter regler om de pligter og rettigheder, der udspringer af retten til at disponere over sin formue. Den behandler de regler, som regulerer borgernes og virksomhedernes indbyrdes økonomiske aktiviteter. Den opdeles typisk i to hoveddiscipliner: obligationsretten og tingsretten. Første dækker over reglerne om parternes indbyrdes retsstilling i formueretlige skyldforhold. Parternes retsstilling i forhold til tredjemand reguleres i sidste disciplin. 

Denne lovsamling er udarbejdet med henblik på at understøtte de selskabs- og formueretlige fag på jurastudiets bachelor- og kandidatdel. Indholdet er nøje udvalgt og sammensat, så det dækker den studerendes behov for en regelsamling i undervisningen såvel som til eksamen. Læserens overblik sikres, da ikrafttrædelsesbestemmelser kun i begrænset omfang er medtaget under hensyn til bogens overskuelighed.

Alle love er konsoliderede og ajourført med seneste ændringer pr. 1. august 2020. Bestemmelser, som træder i kraft senere, er medtaget og markeret som kommende ændringer.

Lovsamling 2020 – Formueret er en del af serien Lovsamlinger, som består af flere relevante og opdaterede lovsamlinger, der hver især er specielt udarbejdet til studerende. Praktikere vil også få glæde af lovsamlingerne i form af et opslagsværk og opdateret regelgrundlag.
Edition6
Printed pages420
Publish date27 Jul 2020
Published byDjøf Forlag
Languagedan
ISBN print9788757446913