About the author

Elin Hilderbrand is an American writer mostly of romance novels. Hilderbrand's novels have all been set on and around Nantucket Island where she lives with three children. She was born and raised in Collegeville, Pennsylvania, is a graduate of Johns Hopkins University, and was previously a teaching/writing fellow at the University of Iowa Writers' Workshop.

The New York Post called Elin Hilderbrand "The queen of summer beach read".

Listen to sample
Listen

Sommeren 1969

Handling: 
I Sommeren 1969 følger vi familien Levin, der ferierer i et velhaverkvarter på øen Nantucket. Børnene er helt uvant spredt for alle vinde, idet den ældste datter er højgravid og strandet i Boston, den mellemste har taget sig et arbejde på naboøen, og sønnen er udstationeret i Vietnam. Det er derfor kun den yngste, Jessie, der er i sommerhuset sammen med sin mor og mormor. I løbet af en af de mest tumultariske somre i USA’s historie kører Edward ’Ted’ Kennedy en bil af Dike-broen, Neil Armstrong lander på månen, og Jessie og hendes søskende gennemlever op- og nedture, mens tiderne for alvor skifter for dem såvel som for resten af nationen.

Anmeldelser af Elin Hilderbrands Sommeren 1969:
Hilderbrand leverer en superb roman … Denne publikumssucces vil med garanti tilfredsstille både nye og gamle fans. – Publishers Weekly

Sommeren 1969 passer perfekt ned i den nostalgiske læsers strandtaske. – National Public Radio
Edition1
Printed pages610
Publish date24 Aug 2020
Published byForlaget Turbulenz
Languagedan
ISBN print9788771484120
ISBN audio9788771484144