Life science jura

Med fokus på medicin- og medicoindustrierne

Life science dækker i bred forstand overvidenskaben om livet og udgør et voksendeindustriområde, der spænder over forskning og medicoindustrien. I Life Science Jura tager forfatterne udgangspunkt i medicinindustrien, hvor hovedvægten lægges på regler og praksis i forbindelse med godkendelse, salg og markedsføring af lægemidler, herunder også biologiske lægemidler, og på andre områder, der har særlig betydning for lægemiddelindustrien. 

Bogen behandler samtidig regler og praksis inden for medicoindustrien (medicinskudstyr), hvor der i de seneste år har vist sig at være overlap med medicinindustrien. Forskningsområdet inden for life science industrien er også medtaget, herunder beskyttelse af ene rettigheder. Feltet rækker således ind over en række traditionelle juridiske discipliner som forvaltningsret, immaterialret, markedsføringsret, konkurrenceret og mere sektorspecifikke regler om lægemidler mv. Bogen indeholder desuden et selvstændigt afsnit om pharmaøkonomien. Alle emnerne er af stor praktisk og økonomisk betydning. 

Life Science Jura er en grundbog, der giver en generel indføring i emnet, men tjener også som praktisk opslagsværk for jurister og andre, der arbejder med området.

Bogens forfattere er alle aktive i advokatbranchenmed stor erfaring inden for netoplife science-jura.
105,67  EUR
Buy printed book
 
Edition3
Printed pages420
Publish date01 Sep 2020
Published byDjøf Forlag
Languagedan
ISBN print9788757444698
ISBN pdf9788771984644