Bliv dig selv

Bliv dig selv Folkehøjskolens pædagogik er først og sidst en menneskepædagogik, der har menneskets og menneskelighedens tilblivelse og opretholdelse som sit formål. Folkehøjskolens pædagogik dre­jer sig derfor om at opfordre den enkelte til at blive til sig selv som et selvbestemmende og ansvarligt menneske. Sådan skriver Leo Komischke-Konne­rup i dette første af Højskolens 10 bud, og fire for­tællinger viser, hvordan buddet realiseres i høj­skolens praksis.

Leo Komischke-Konnerup Født 1960. Ph.d. og lektor i pædagogik. Tidligere lærer og leder i både folkeskolen og de frie skoler. Nu chefkonsulent ved UC Syd. Modtager af Høj­skolepædagogisk pris i 2016. Forfatter til bl.a. Gen­tagelsens pædagogik og Menneske eller borger: Skolens pædagogiske grundproblem.Højskolens 10 bud.

Højskolens 10 bud er en serie på 11 korte bøger, hvoraf dette er bind 1. Hvert bind undersøger ét kendetegn ved højskolen, dets relevans i fortiden og for fremtiden, for Danmark og den omgivende verden, og hvordan det bringes i spil i højskolens praksis i dag.

Bogen er tosproget, både dansk og engelsk.
8,96  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages100
Publish date13 Jun 2019
Published byFFD's forlag
Languagedan
ISBN print9788787627740