Piplioteket på nettet

Den frække ræv elsker at drille bondens vagthund. Hunden springer efter ræven, men ræven er hurtig. Over marken, gennem skoven, hen ad gaden går det.

Og ræven er også snu, den ved, hvor kældervinduet til piplioteket står på klem – stedet med alle de vidunderlige bøger. Hunden er for stor, den kan ikke komme ind. Eller hvad?

Dagen efter bliver hunden lænket til hundehuset, så den ikke kan stikke af igen. Hvad så nu? Hvordan skal den nogensinde kunne komme på biblioteket igen? 

Heldigvis opdager ræven og hunden, at hele det vidunderlige bibliotek findes på en lille, lysende skærm …

“Piplioteket på nettet” af Lorenz Pauli og Kathrin Schärer er en selvstændig fortsættelse af billedbogen “Piplioteket” (Turbine, 2011). I den første historie opdager ræven bibliotekets glæder, og i denne nye fortælling er det biblioteket på nettet, lydbøger og e-bøger, der er omdrejningspunktet. Makkerparret Pauli og Schärer står bag en række morsomme og smukt illustrerede billedbøger – ofte med dyr i hovedrollerne og med historier, der giver mindelser om moderne fabler. Senest er udkommet “Hund og Høne” (Turbine, 2019), der handler om venskab på trods af forskelligheder.
34,88  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages32
Publish date30 Jun 2020
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740663600