Fælles fundament

Økonomi for bofællesskaber og kollektiver

Overvejer du at starte et bofællesskab eller kollektiv, men har brug for hjælp til regneark og paragraffer? Eller bor du allerede i et fællesskab med andre, men savner at forstå og kaste et kritisk blik på den økonomiske organisering?   

”Fælles fundament” guider dig og dine (kommende) bofæller igennem de væsentlige økonomiske aspekter af det at etablere et kollektiv og skabe en bæredygtig økonomisk organisering og drift, som stemmer overens med jeres værdier og fællesskabs-drømme:   

-          De væsentlige værdispørgsmål i forbindelse med økonomien 
-          Processen trin for trin frem til I køber et sted at etablere fællesskabet 
-          Den basale jura for bofællesskaber 
-          Finansiering, herunder lånoptagelse og prissætning af andele/indskud 
-          Driftsøkonomi og huslejer 
-          Praktiske tips  
-          Skabeloner for budgetter, beregninger og årsopgørelse til SKAT, som kan                 downloades i interaktive versioner  

Bogen erstatter ikke rådgivning, men støtter jer i et godt og effektivt samarbejde med blandt andre advokat og långivere.   

”Fælles fundament” er for fællesskabssøgende i alle livsfaser og relevant for både kollektiver og bofællesskaber. Den henvender sig først og fremmest til fællesskaber, som etableres i én ejer-, leje- eller andelsbolig, men dele af bogen er også relevant for almene boligorganisationer og fællesskaber med flere eje-, leje- og/eller andelsboliger.   

Indeholder skabeloner for budgetter, beregninger og årsopgørelse til SKAT, som kan downloades i interaktive versioner
18,12  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages121
Publish date27 Jul 2018
Published byBoSammen
Languagedan
ISBN print9788797068403