About the author

Lene Kaaberbøl (born in 1960) is a Danish writer born in Copenhagen, Denmark. Her work primarily consists of children's fantasy series and crime fiction for adults. She received the Nordic Children's Book Prize in 2004.

Tinas rideskole (4)

Neia rejste sig med mord i øjnene. "Nej, nej og nej!" råbte hun. "Det dyr er umuligt! Min rekord er et kvarter, Lennys er 12 minutter, så ligger vi der begge to. Jeg kan altså bare ikke ride det uhyre!" Det var selvfølgelig Lucifer, hun snakkede om.

Tina har forfærdelig svært ved at sige nej. Det er så fristende med alle de spændende tilbud. Som nu det om at få skrappe, lille Lucifer i sin stald. Eller chancen for at blive ridelærer på Ågårdens nye rideskole ...Hun siger ja. Nogle gange til mere, end hun egentlig kan klare. Og så sker det indimellem, at man ryger lige på hovedet ind i problemerne. Uden ridehjelm på.

"Tinas rideskole" er den fjerde bog om Tina og hestene.---

"Der var ikke flere hestebøger tilbage på biblioteket, som jeg ikke havde læst – så måtte jeg jo skrive nogle selv ..."

Sådan lyder den enkle forklaring på, at Lene Kaaberbøl i en alder af 15 år debuterede som forfatter med bøgerne om Tina og hestene. I anledning af 40-års jubilæet udgiver Alvilda helt nye udgaver af de fire bøger i serien: "Tina og Sunny", "Tina og Handsome Joy", "Tinas hestepensionat" og "Tinas rideskole". Siden starten er det blevet til millioner af bøger solgt i mere end 30 lande – med "Vildheks" og "Skammerens datter" som de bedst kendte bogserier.

8,72  EUR
Buy printed book
 
Edition3
Printed pages128
Publish date07 Jun 2016
Published byForlaget Alvilda
Languagedan
ISBN print9788771650907