Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook
EngDan
Listen

Tre små kinesere

Buy printed book
30,64 USD
Audiobook
28,29 USD
København, sommeren 2013. En blind sort jazzmusiker har tilsyneladende begået selvmord i en hermetisk lukket lejlighed på Højbro Plads. Politiassistent Charlotte Lund anser det for en rutinesag, men hendes påtvungne ledsager, den vordende kriminalforfatter Mille Madsen, vejrer foul play. For hvorfor var den døde mand iført damebriller, og hvorfor udspioneres lejligheden af tre østasiater? Den kringlede sag viser sig at have rødder tilbage til Vietnamkrigen, og et romantisk møde og endnu et mord sætter yderligere skub i handlingen, der kulminerer under en rockfestival på Refshaleøen.

Niels Søndergaard har i fyrre år brugt størstedelen af sine kræfter på at oversætte bøger (bl.a.  Klit, Narnia -serien og  Ondskabens hotel ), tegneserier (bl.a.  Steen og Stoffer Tintin Prins Valiant  og  Anders And ) , biograffilm (over 500) og tv-serier (bl.a.  Javel, hr. statsminister Halløj på badehotellet  og  Den syngende detektiv ), men har dog haft tid til at skrive tegneserier ved siden af, blandt andet serien om Dimensionsdetektiven. Krimien Tre små kinesere er hans første roman, en blanding af police procedure og whodunit (eller måske snarere howdunit = hvordan pokker bar morderen sig ad?)

"Muligvis den mest underholdende bog, du kommer til at læse i år!
Der er tale om en fremragende spændingsroman. Shane Black møder Agatha Christie og et hav af andre klassiske krimiforfattere. Det lukkede rum, efterforskning, kærlighed, humor, action og spandevis af vold og overraskelser. Plottet er elementært spændende, meta-lagene fremragende udtænkt, karaktererne vedkommende og sproget forfriskende og levende og fyldt med referencer til populærkulturen. 5 ud af 6 stjerner."
─ Jacob Krogsøe, bibliotekar

 Se mere på bogens hjemmeside: http://totaltekst.dk/3sk.html
Listen
Edition1
Printed pages696
Publish date2020-Oct-12
Published byTotaltekst
Languagedan
Isbn print9788797120538
Isbn audio9788797120545
Write your own book
Automatic layout. Keep 85% of revenues.
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now