Download pdf
Download sample

#FV19

Politisk kommunikation på digitale medier

Folketingsvalget 2019 efterlod ingen tvivl: Den politiske kommunikation er for alvor blevet digital - og den digitale kommunikation er blevet politisk. #FV19: Politisk kommunikation på digitale medier viser, hvordan den digitale valgkamp udfoldede sig i praksis. Og den sætter praksis i kontekst og teoretiske rammer.

Bogen går både i bredden og i dybden med den digitale politiske kommunikation under folketingsvalget. Den forklarer generelle kommunikative tendenser såvel som konkrete begivenheder og skaber analytiske koblinger imellem dem.

I hvert kapitel behandles et emne med en unik kombination af empiri fra valgkampen, der belyses via metodiske greb, og teoretiske perspektiver hentet fra krydsfeltet mellem digital og politisk kommunikation. Hvert kapitel giver indsigt i et særligt aspekt af FV19, men samlet set rækker bogen ud over den specifikke empiriske kontekst.

#FV19 tilbyder indsigter, forklaringer og værktøjer med relevans for studerende, kommunikatører, forskere og politikere med interesse i både de aktuelle tendenser og de grundlæggende vilkår for politisk kommunikation på digitale medier.
5,03  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages250
Publish date02 Oct 2020
Published bySamfundslitteratur
Languagedan
ISBN print9788759336250
ISBN pdf9788759338353