Voll peinlich!

"Ich mag dich", skriver Aaron, som Jule har lært at kende på Instagram. De har skrevet sammen i nogle måneder, og nu vil Aaron gerne møde Jule. Men tør Jule møde ham? Vil han også kunne lide hende i virkeligheden? Og er Aaron egentlig den flotte fyr på billederne?

Jules forældre blev skilt for et år siden, og Jule er stadig ved at vænne sig til situationen: Hverdagen med sin mor i den nye lejlighed og weekenderne hos sin far, der oftest har næsen begravet i mobiltelefon eller computer. Og Anna, Jules bedste veninde, forsøger hele tiden at få fortalt Jule en hemmelighed. Noget pinligt. Men Jule kan kun tænke på Aaron.

Eselsohr

Voll peinlich! indgår i frilæsningsserien Eselsohr, der byder på læseværdige og elevnære fortællinger samt spændende og relevant viden om de tysktalende lande. 

Serien er inddelt i to sværhedsgrader. De grønne bøger, herunder Voll peinlich!, er målrettet elever, der har haft 2-3 års tyskundervisning, mens de gule bøger henvender sig til elever, der har haft 3-4 års tyskundervisning.

18,79  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages36
Publish date09 Oct 2020
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN print9788702313109