Listen to sample
Listen

Dragon

En aggressiv og dødelig virus rammer beboerne i en landsby i Den Demokratiske Republik Congo. Forskerne leder efter en kur mod alverdens vira i biotekvirksomheden VirusGene.

En ung forsker, Anders Berggreen, får job i VirusGene og arbejder på at få vaccinen til at virke. Men noget er galt. Hvorfor er udviklingen af vaccinen stoppet flere gange og har skiftet retning?

Hvad har dødsfaldene i Congo med VirusGene at gøre? Hvorfor forsvinder forskningschefen pludselig? Hvilke grufulde hemmeligheder gemmer sig i den nordsjællandske idyl?

Følg Anders i jagten på sandheden – og på den ultimative vaccine. Han må arbejde hurtigt, tænke utraditionelt og bryde loven flere gange for at finde hoved og hale i, hvad der foregår.

Thomas C. Krohn er født i Gentofte i 1972 og opvokset i Hillerød og på landet mellem Randers og Viborg. Han er uddannet neurobiolog fra Syddansk Universitet og har en ph.d. i dyrevelfærd. Thomas C. Krohn er forfatter til den videnskabelige krimi ”Dragon” og man er slet ikke i tvivl om troværdigheden. Thomas er både og underviser på Københavns Universitet.
17,91  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date07 Apr 2016
Published byLytteratur
Languagedan
ISBN audio9788771890037